top of page

Acerca de

shutterstock_81471055.jpg

Om oss

Firmanavnet Rosmersholm er hentet fra dramaet med samme navn, skrevet av en av verdens mest kjente dramatikere ved siden av William Shakespeare, Henrik Ibsen (1826-1906). Dramaet ble lansert første gang i 1886. 

Vårt forretningskonsept er å utvikle produkter av egne varemerker, samt å inngå lisensavtaler med aktuelle produsenter  i inn- og utland. Flere av selskapets egne utviklede porteføljer og varemerker har senere blitt overdratt til andre aktører i bransjen i inn- og utland.  Vårt selskap stod bak Champagne Marilyn Monroe Premier Cru som ble overdratt av amerikanske The Estate of Marilyn Monroe i 2015. Våre produkter selges via Vinmonopolet og HoReCa og distribueres av Best Global Logistics AS.

Til Henrik Ibsen-jubileet i 2006 lanserte vi Henrik Ibsen No. 1 Grande Champagne. En fantastisk cognac der intensjonen var å lansere en cognac fra Ibsens egen tid i egen krystalkaraffel fra Hadeland Glassverk. Den kan du lese mer om under Produkter / Cognac.

Henrik Ibsen er et av selskapets mange registrerte varemerker, som også har et stort internasjonalt potensiale. Nå i 2023 har vi fått distribusjon med en stor japansk "high-end" grossist i Tokyo.

Det har også Edvard Munch, 1863 -1944, og sammen med vårt søsterselskap Edvard Munch Beverages as besitter vi flere varemerker til hans navn og kunst i Norge, EU og USA. I dag har vi et samarbeide med Anora (tidligere Arcus) vedrørende deres E. Munch-serie.


Eierskapet til Rosmersholm AS er Ibsen Invest AS 80% og Mornor AS  20%.

Vi er medlem av VBF (Vin og Brennevinimportørers Forening),  vi er registrert hos Tollvesenet, Mattilsynet og har alle nødvendige tillatelser. Vi følger til enhver tid de gjeldende alkoholpolitiske retningslinjer og pålegg.

Styreformann og daglig leder er Sven Hauge, utdannet sommelier, som også har skrevet "Den store VinQuiz boken"- en snarvei til kunnskap om vin.

La oss jobbe sammen

Rosmersholm AS søker flere nasjonale- og internasjonale samarbeidspartnere. Nøl ikke med å kontakte oss med dine ideer, vi forutsetter alltid å holde konfidensielle relasjoner og ser frem til å høre fra deg.

Melding er sendt og vi tar kontakt så snart som mulig
bottom of page