NORSK AKEVITT

50 cl. 40% vol.alc. En norsk fatmodnet akevitt etter tradisjonell norsk produksjons- metode fremstilt av  krydder- destilater og aromauttrekk fra kantareller, samt en kantarell i hver flaske. En perfect ledsager til alle typer viltretter. 

Vilt Akevitt med kantarell

Vilt Akevitt med kantarell 4.jpg

"Tempo Sommerakevitt" har en klar og ren smak av karve, sitrustoner av sitron, samt et hint av dill i ettersmaken. Den passer utmerket til fisk og skalldyr. Den kan utmerket nytes alene som avec.

Tempo Sommerakevitt

Tempo Sommerakevitt .jpg

50 cl. 40% vol.alc.

“Gamle Herr Ibsen” er en edel smaksrik fatmodnet akevitt fremstilt av de beste norske råvarer og krydder. En akevitt etter tradisjonell oppskrift og håndverk for optimal smak og aroma. Passer til enhver hyggelig anledning. 

Gamle Herr Ibsen

10020402.jpg

"Tempo Spesial" er en norsk fat- modet akevitt sammensatt av de beste norske råvarer som karve og krydderdestilater. 12 mnd modning -stid på gamle sherryfat av typen Pedro Ximënez. Produsert av Egge Gård as. På etiketten Tempo Swing.

Tempo Spesial

50 cl. 40% vol.alc.
“Tempo Hjulakevitt” har en ektra sødme for å matche julens gode smaker. Fatmodnet på gamle Pedro Ximénez sherry fat. Fremstilt av de beste norske råvarer og krydder- destilater. Passer til enhver anledning, også ellers i året.

Tempo Hjulakevitt

Tempo HjulAkevitt Pressebilde.jpg

Copyrights © 2018 Rosmersholm. All Rights Reserved