top of page

Vårt forretningskonsept er å utvikle produkter  med egne varemerker, samt å inngå lisensavtaler med aktuelle produsenter  i inn- og utland. Våre produkter selges via Vinmonopolet og HoReCa. og distribueres av Vectura.
 

Flere av selskapets egne utviklede porteføljer  og  varemerker  har senere blitt overdratt til andre   aktører i bransjen i inn- og utland. 

Selskapet stod bak bl.a. Champagne Marilyn Monroe Premier Cru som ble overdratt av amerikanske The Estate of Marilyn Monroe i 2015.

 

Rosmersholm as søker flere nasjonale- og internasjonale samarbeidspartnere.
 

Firmanavnet Rosmersholm er hentet fra dramaet med samme navn, skrevet av en av verdens mest kjente dramatikere ved siden av William Shakespeare, Henrik Ibsen (1826-1906). Dramaet ble lansert første gang i 1886. 

Til Henrik Ibsen-jubileet i 2006 lanserte vi Henrik Ibsen No. 1 Grande Champagne. En fantastisk cognac der intensjonen var å lansere en cognac fra Ibsens egen tid i egen krystalkaraffel fra Hadeland Glassverk. Den kan du lese mer om under Produkter / Cognac.

Henrik Ibsen er et av selskapets mange registrerte varemerker, som også har et stort internasjonalt potensiale.

Sven Hauge Rosmersholm.jpg

Det har også Edvard Munch, 1863 -1944, og sammen med vårt søsterselskap Edvard Munch Beverages as besitter vi flere varemerker til hans navn og kunst i Norge, EU og USA. I dag har vi et samarbeide med Anora (tid.Arcus) vedr. deres Munch-serie.


Eierskapet til Rosmersholm as er Ibsen Invest as 80% og Mornor as  20%. Vi er medlem av VBF (Vin og brennevinimportørers forening), registrert hos Mattilsynet og har alle nødvendige tillatelser. Vi følger til enhver tid gjeldende alkoholpolitiske retningslinjer og pålegg.

Styreformann og daglig leder er Sven Øivind Hauge, utd. sommelier.

bottom of page