top of page

EVENT / VINKURS

Vi skreddersyr events, vinsmaking og vinkurs for private og næringslivet relatert til alle typer vin.

Viner som blir presentert på vinsmakinger og kursene er blant de mest representaive for det aktuelle tema og vinene kjøpes inn fra Vinmonopolet. Vi presenterer også ukjente godbiter og nye trender, og er ikke påvirket av noen form for produktplassering eller sponsing fra produsenter eller grossister. Vi fokuserer lite på produsenter og mer på særpreget i de enkelte land og dets regioner.

Våre kursledere og foredragsholdere har sommelier eller relatert utdannelse. Dette for at våre kunder skal få den beste opplevelse. Eneste krav er at du må være fyllt 18 år for å delta på vinkurs og 20 år på brennevinskurs. Nedenfor ser du to forslag på hva vi kan tilby. Vi ordner også skjenkebevilling til arrangementet. Ta kontakt i dag for hyggelig prat.

Glade bobler

Champagne, Cava og andre musserende viner er alltid populært. Vi lærer om forskjellen, druetyper, regioner og land og hvordan de får boblene ned i flaska. "Glade bobler" er velegnet som kickoff. Det blir alltid god stemming rundt boblene. Det vansker også en liten overraskelse. Varihet ca. 1.5 time.

Italias røde viner

Rødvin fra Italia er det mange som har et kjært og nært forhold til. Vinsmaking eller  kurset er lagt opp med gjennomgang av særpreget og druene i de viktigste regionene som Veneto, Piemonte, Toscana og Secilia. Smakingen / kurset er lagt opp med smaksnotarer, smaking av diverse viner og mye god steming. En sommelier vil holde presentasjonen. Varighet ca. 1.5 time. 

bottom of page