Forretningskonseptet er å utvikle egne produkter, samt å inngå lisensavtaler med aktuelle produsenter  i inn- og utland. Selskapet søker derfor nasjonale- og internasjonale samarbeidspartnere.


Produktene skal ha høyeste kvalitet og gi status. 

Flere av selskapets egen utviklede produkt- porteføljer   og  varemerker  har   blitt  kjøpt  opp   av  andre   aktører i bransjen opp gjennom årene.  Det er vi stolte av.

Firmanavnet Rosmersholm er hentet fra dramaet med samme navn, skrevet av en av verdens mest kjente dramatikere ved siden av William Shakespeare, Henrik Ibsen (1826-1906). Dramaet ble lansert første gang i 1886. 
Til Henrik Ibsen-jubileet i 2006 lanserte vi Henrik Ibsen No. 1 Grande Champagne. En fantastisk cognac der intensjonen var å lansere en cognac fra Ibsens egen tid i egen krystalkaraffel fra Hadeland Glassverk. Den kan du lese mer om under Produkter / Cognac.

Henrik Ibsen er et av selskapets mange registrerte varemerker, som også har et stort internasjonalt potensiale.

Sven Hauge Rosmersholm.jpg

Eierskapet til Rosmersholm as er Ibsen Invest as med 80% og Mornor as med 20% av aksjene. Selskapet har distribusjon gjennom Vectura og produktene tilbys via Vinmonopolet og HoReCa. Rosmersholm as er medlem av VBF
(Vin og brennevinimportørers forening), registrert hos Mattilsynet og har alle nødvendige tillatelser til produksjon, oppbevaring (UTB Tollager) og salg av alkoholholdige drikker. Selskapet følger til enhver tid gjeldende alkoholpolitiske og etiske retningslinjer og pålegg.
Styreformann og daglig leder er Sven Hauge, utd. sommelier.